Numere de contact: (069) 444 776|(060) 372 125
Calitatea conteaza!

Tapet foto

Dacă doriți să reîmprospătați interiorul fără a investi în reparații costisitoare, fototapetul va fi o opțiune excelentă. Imaginile selectate și aranjate corect vor ajuta la extinderea vizuală a spațiului și la plasarea corectă a accentelor, vor face interiorul mai elegant și va adăuga culori la oprirea din jur.

GlassDecor oferă servicii pentru imprimarea imaginilor pe tapet, pânză, nețesute și alte materiale de rulou. Puteți comanda panouri de orice dimensiune de la noi, selectând o imagine din baza noastră de date sau oferind propria opțiune de decorare.

Realizarea pereților camerei cu tapet foto este o adevărată descoperire pentru cei care doresc să creeze un interior unic în casa lor. Este suficient să selectați imaginea și textura pânzei, să aplicați modelul selectat pe pânză și să terminați direct camera.

Avantajele comandării serviciilor de imprimare tapet în studioul nostru:

  • Posibilitatea de a selecta orice imagini din catalogul nostru sau de la partenerul fotografic www.shutterstock.com. De asemenea, puteți oferi propriul dvs. finisaj.
  • Durabilitate. Hârtia fototapet nu se estompează, păstrând luminozitatea culorilor mulți ani.
  • Ecologic. Tehnologia de imprimare UV vă permite să obțineți imagini complet sigure care pot fi utilizate în siguranță în decorațiunile interioare.
  • Ușor de îngrijit.
  • Economie.

În Studio GlassDecor puteți comanda și cumpăra tapet foto cu o imagine sau o fotografie selectată individual. Aplicăm imagini pe tapetele de vinil sau alte materiale potrivite pentru imprimarea UV. Experții noștri vă vor ajuta să alegeți tipul, densitatea și textura optime a pânzei, să vă dea recomandări cu privire la design. De asemenea, efectuăm transport și instalare de tapet foto.

vezi catalog
2012 – 2019 ООО «GlassDecor»
Site-ul a dezvoltat: Igor Pavlenko
© All rights reserved