Numere de contact: (069) 444 776|(060) 372 125
Calitatea conteaza!

Tablouri modulare

Imaginea modulară este o imagine, din care fragmente sunt realizate pe diferite pânze și apoi așezate una lângă alta, formând o compoziție bizară și originală. Acestea completează perfect interiorul, ajutând la sublinierea stilului său și plasează corect accentele.

Tehnologia de imprimare UV pe care o folosim la fabricarea picturilor modulare ne permite să obținem un nivel ridicat de reproducere a culorilor, să obținem compoziții colorate și originale care transformă în mod eficient încăperea. Cernelurile cu rezistență la radiații UV nu se estompează sau se crăpa, sunt rezistente la temperaturi extreme și umiditate ridicată, nu reacționează cu solvenții, ceea ce asigură o imagine deosebit de durabilă. Pânzele sunt complet sigure și ecologice, astfel încât utilizarea lor în interior este larg răspândită.

Oferim clienților noștri servicii în dezvoltarea unui proiect de proiectare și tipărire de tablouri modulare. Aici puteți cumpăra o imagine modulară de orice dimensiune, tipărită pe panza sau panouri de sticlă, împărțită în mai multe fragmente de aceeași formă sau diferite.

GlassDecor oferă o gamă completă de servicii pentru producția de tablouri modulare în Moldova, inclusiv:

  • Selectarea imaginii în conformitate cu stilul interiorului și gusturile clientului
  • Dezvoltarea unui proiect de proiectare pentru amplasarea unei imagini modulare
  • Imprime artă pe pânză sau plăci de sticlă.
  • Transport și instalare de tablouri modulare.

Vă vom ajuta să transformați interiorul apartamentului sau al biroului dvs., făcându-l să fie colorat și original. Contactați consultanții noștri pentru a afla prețurile picturilor modulare și pentru a comanda producția acestora.

vezi catalog
2012 – 2019 ООО «GlassDecor»
Site-ul a dezvoltat: Igor Pavlenko
© All rights reserved