Numere de contact: (069) 444 776|(060) 372 125
Calitatea conteaza!

Șorțuri de bucătarie din sticlă

Un șorț de bucătărie este un element esențial în orice bucătărie. Scopul său principal este de a proteja pereții împotriva intrării de grăsimi, apă și poluare, cu toate acestea, pe lângă funcția practică, șorțul de bucătărie joacă și rolul elementului de decor original.

În interioarele moderne, se folosesc din ce în ce mai mult șorțurile de bucătărie din sticlă - skinali, care nu numai că protejează eficient zona de lucru, dar ajută la conferirea interiorului de un aspect unic datorită capacității de a imprima o varietate de imagini și modele.

Skinali are o serie de avantaje incontestabile care determină utilizarea lor pe scară largă în interiorul bucătăriei:

  • Forța, durabilitatea, rezistența la umiditate și schimbările de temperatură (rezistă la temperaturi de până la 120 0C).
  • Sticla nu reacționează cu detergenții și solvenții.
  • Briurile sunt ușor de curățat și nu acumulează poluarea.
  • Sunt complet sigure și ecologice.
  • Datorită posibilității de a aplica imagini, un șorț de bucătărie din sticlă poate juca rolul unui centru compozițional al bucătăriei, adăugând luminozitate, stil și originalitate interiorului.

Un șorț de sticlă este o oportunitate excelentă pentru a reîmprospăta interiorul unei bucătării fără a investi în reparații costisitoare. Pentru a decora panourile, folosim tehnologia de imprimare UV pe sticlă, care vă permite să aplicați orice imagine pe suprafață. Modelul se va dovedi a fi deosebit de rezistent și durabil. Imprimarea UV nu se estompează în timp, este rezistentă la temperaturi ridicate, nu intră în contact cu solvenții. Un alt avantaj al tehnologiei este un nivel ridicat de reproducere a culorilor, care vă permite să reproduceți cu exactitate fiecare nuanță a imaginii și să obțineți o imagine strălucitoare.

vezi catalog
2012 – 2019 ООО «GlassDecor»
Site-ul a dezvoltat: Igor Pavlenko
© All rights reserved