Numere de contact: (069) 444 776|(060) 372 125
Calitatea conteaza!

Cabine de dus

Glass Decor oferă o gamă largă de dușuri sau pereți despărțitori pentru baie. Acordăm o atenție deosebită calității sticlei și hardware-ului, oferind cel mai înalt nivel de securitate. Fitingurile produselor noastre sunt absolut de încredere. Se folosesc numai materiale rezistente la umiditate: alama cromată, oțel inoxidabil.O etanșare din polimer în jurul perimetrului pânzei asigură etanșeitatea. Instalarea unei cabine de duș vă va permite să eliberați o mulțime de spațiu și se va potrivi perfect în interiorul oricărei băi. De asemenea, cabina poate fi făcută folosind orice fel de decizii de proiectare - sticla poate fi transparentă, nuanțată sau conține un model rafinat.

Imprimarea foto pe geamul cabinei de duș este una dintre cele mai neobișnuite, noi, dar câștigând rapid popularitatea tehnicilor de proiectare. Noua recepție a căpătat repede popularitate datorită exclusivității, puteți imprima aproape orice imagine și creați astfel propriul dvs. stil unic.

Sticla tipărită tolerează extremele de temperatură, nu se teme de umiditate și detergenți agresivi, este ușor de întreținut și nu necesită lustruire suplimentară. Deci ușa, decorată cu o astfel de tehnologie, se va arăta bine atunci când este folosită.

Compania noastră angajează doar meșteri cu experiență care pot alege tehnologia de imprimare care este optimă pentru dvs., la un cost rezonabil.

2012 – 2019 ООО «GlassDecor»
Site-ul a dezvoltat: Igor Pavlenko
© All rights reserved